Tilaus- ja toimitusehdot sekä tietosuojaseloste

Tilaus- ja toimitusehdot ja ohjeet

Purku.net (Tmi Akaan Auto ja Varaosa) myy käytettyjä pääosin Volvon osia yksityishenkilöille ja yrityksille koko Suomeen. Lähetystapoina käytössämme on sekä Matkahuolto että Posti. Lähetyskulut määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan ja verkkokauppa lisää ne tilaukseen tilausvaiheessa. Toimituskulut näkyvät tilauksen tekemisen yhteydessä ennen ostoksen vahvistamista. Toimitusaika on normaalisti 3-5 arkipäivää. Nouto Vesilahden varastolta ilman eri maksua sopimuksen mukaan.

Osamaksulla maksaessa veloitamme 3 euroa laskutuslisää.

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Purku.Netin vastuu on rajoitettu palautetun tavaran alkuperäishinnan palauttamiseen (miinus toimituskulut). Postituskulut asiakas maksaa itse. Ennen tuotteen palauttamista tulee ottaa yhteyttä myyntiin. Sähköosilla ei ole palautusoikeutta, koska tuotteiden toimivuus on testattu ennen myyntiä, ja niiden vahingoittuminen on saattanut tapahtua asiakkaan toimesta asennusvaiheessa. Emme lunasta jälkivaatimuslähetyksiä.

Kaikki tuotteemme myydään käytettyinä. Pyrimme kertomaan tuotekuvauksessa tuotteesta mahdollisimman paljon, ja viime kädessä tuotteen sopivuus asiakkaan käyttötarkoitukseen on asiakkaan vastuulla. Emme korvaa asiakkaan virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja.

Osien sopivuus on varaosavalmistajien ilmoittama. Emme vastaa mahdollisista virheistä, mutta pyrimme luonnollisesti korjaamaan ne mahdollisimman pian. Auton valmistajien ja osavalmistajien merkki- ja mallinimityksiä on käytetty pelkästään viitteenä, eikä siis välttämättä edellytä osien olevan alkuperäisvalmisteita. Asiakas on itse vastuussa tilaamiensa osien sopivuudesta asiakkaan käyttö- ja asennustarkoituksiin. Mikäli osan sopivuudesta on epäilystä, kannattaa ottaa yhteyttä myyntiin ennen tilauksen lähettämistä.

Akaan Auto ja Varaosa pidättää oikeuden näiden toimitusehtojen muuttamiseen tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on myynti@purku.net, ja puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 0400-731618. Vastaanotamme ilolla kaikki kysymykset koskien tuotteitamme, palvelujamme, ja verkkokauppaamme. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Asiakkaat voivat luoda verkkokauppaan oman käyttäjätilin, tai tehdä ostoksia ilman käyttäjätunnuksen rekisteröintiä.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi; Akaan Auto ja Varaosa. Y-tunnus 2422227-3.

Rekisterin www-osoite: Purku.Net.

Rekisterin pitäjä: Akaan Auto ja Varaosa, Sassintie 34, 37420 Valkkinen.

Asiakaspalvelu: myynti@purku.net

Asiakastilin luoneen asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään verkkokaupan asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa ottamalla yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluun. Rekisteritietojen käyttötarkoitus on verkkokaupan myyntituotteiden kaupasta syntyvän asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä palvelun toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Käyttötutkimuksissa asiakasrekisterin tietoja käytetään vain siten ettei yksittäistä käyttäjää voida tunnistaa. Asiakas voi muuttaa henkilötietojaan itse verkkokaupan Käyttäjätili-sivulla. Joitakin tietoja voi olla mahdotonta poistaa verkkokaupan Käyttäjätili-sivun kautta. Siinä tapauksessa kyseisten tietojen muuttaminen tai kokonaan poistaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakastilin tai yksittäisten tietojen poistoilmoituksen voi tehdä joko suoraan verkkokaupan yhteydenottosivun kautta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@purku.net. Käyttäjätietojen tarkastamispyyynöt tulee toimittaa aina kirjallisena sekä allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen. Puhelimitse, sähköpostilla toimitettuja tai allekirjoituksettomia tarkastuspyyntöjä ei käsitellä asiakkaan yksityisyyden ja henkilötietojen suojaamiseksi. Rekisterin tietosisältö * Yritys * Etunimi * Sukunimi * Lähiosoite * Postinumero ja -toimipaikka * Puhelinnumero * Sähköpostiosoite * Syntymäaika Internet-asiakkailta kerätään myös käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana. Salasanan asiakas keksii itse rekisteröitymishetkellä. Asiakasrekisteriä saavat käyttää vain ne henkilöt, joiden toimenkuvan kannalta se on tarpeellista. Asiakasrekisteriä pääsee tarvittaessa huoltotarkoituksessa käyttämään rekisteriä keräävän ohjelmiston huollosta ja toimivuudesta vastaava taho. Molemmilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Tietojen luovutus Asiakastietoja ei luovuteta edelleen kolmannelle taholle, ellei tietysti virkavalta niitä jostain syystä vaadi. Varaosa.fi kerää asiakastietoja vain verkkokaupan ja käyttäjän välisen asiakassuhteen ylläpitämiseen.

Verkkokaupan käyttöehdot

Nettikaupan käyttö edellyttävät seuraavien ehtojen hyväksymistä. Avaamalla Purku.Net-sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen ja verkkokaupan käyttö ei ole sallittua, ellet hyväksy kaikkia näitä ehtoja. Purku.Net:llä on milloin tahansa oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Purku.Net:n verkkopalvelu (myöhemmin: "Palvelu") koostuu tietoa sisältävistä sivuista sekä verkkokaupasta. Tiettyjen Palveluun kuuluvien osien käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä Palveluun käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin sekä sitoutuu noudattamaan niitä palveluja käyttäessään ja tuotteita tilatessaan. Käyttäjä sitoutuu käyttämään www-palvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelu itsessään, verkkokaupan tuotteita ja palveluja lukuunottamatta, on maksuton. Palvelua saa käyttää vain yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää Palvelua tai sen osia ilman Purku.Net:n lupaa. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, kuuluvat Purku.Netille ja/tai sen yhteistyökumppaneille. Palvelu kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeudella tekijänoikeuslakien mukaisesti. Alle 18-vuotiailla tai muulla vajaavaltaisella Käyttäjällä ei ole oikeutta tehdä tilauksia, sopimuksia tai muita oikeustoimia Purku.Net-palvelussa. Käyttäjä määrittelee itselleen käyttäjätilin salasanoineen verkkokaupassa ostamisen yhteydessä tai sitä ilman. Käyttäjä voi käyttää samaa käyttäjätiliä jatkossa Palvelua käyttäessään. Käyttäjä vastaa itse siitä, että käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana pysyvät vain hänen omassa tiedossaan. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tietonsa Purku.Net:lle. Käyttäjä voi itse muokata joitakin käyttäjätilinsä tietoja, kuten osoitekirjaa. 

Muusta www-sivuston käytöstä Purku.Net ei kerää yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja. Pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja ei tallenneta missään vaiheessa Purku.Net:n palvelimelle. Purku.Net:llä on oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä ja rakennetta, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, toimituksellista sisältöä, palveluaikoja sekä muita palvelun osia. Purku.Net pyrkii tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu. Purku.Net vastaa Palvelun tietosisällöstä. Palvelussa voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että sivut eivät ole Purku.Net:n hallinnassa.

Purku.Net ei vastaa Palvelunsa kautta saavutettavien muiden palvelujen toimittajien sivustojen sisällöstä tai toiminnasta miltään osin. Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Purku.Net ei takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. Purku.Net:llä on milloin tahansa oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Purku.Net ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta mahdollisesti käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Palvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia. Nämä käyttöehdot tulevat voimaan päivityshetkestä (dokumentin alinna) ja ovat voimassa toistaiseksi. Purku.Net:llä on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ilmoittamalla uusista käyttöehdoista Purku.Net-palvelussa. Uudet käyttöehdot tulevat voimaan niiden www-palvelussa julkaisemisen ajankohtana. Näiden käyttöehtojen päivityksellä ei ole vaikutusta ennen päivitystä verkkokaupassa tehtyjen sopimusten ehtoihin, joihin sovelletaan sopimuksentekohetkellä voimassa olleita ehtoja. Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa sopimuksen. Käyttäjä irtisanoo sopimuksen pyytämällä Purku.Net-palvelua poistamaan yhteystietonsa ja käyttäjätilinsä. Käyttöoikeuden lakkaaminen ei vapauta käyttäjää niiden Palveluiden tai suoritusten maksuista, joita koskeviin velvoitteisiin käyttäjä on sitoutunut ennen käyttöoikeuden lakkaamista. Purku.Net pidättää oikeuden halutessaan lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Purku.Net ilmoittaa lopettamisesta etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

Päivitetty: 16.6.2023

© Akaan Auto ja Varaosa. Y-tunnus: 2422227-3.